Onze diensten

Straattaxi Harderwijk en omgeving.

Wilt u een taxi bestellen in Harderwijk, Zeewolde, Ermelo, Hierden Putten of omliggende dorpen? Bel ons dan op nummer 06 11155444, of stuur een e-mail naar om een offerte aan te vragen.

Wij hebben als standplaats NS station Harderwijk. Komt u met de trein of bus aan? Dan wachten we u op. U kunt ons herkennen aan onze zilveren auto’s met heldere blauwe dakborden, uiteraard kunnen we u ook van dienst zijn op een ander treinstation.

Wij rijden dagelijks in de omgeving Harderwijk, bijvoorbeeld naar het station, maar ook naar de luchthaven Schiphol, zorginstellingen, ziekenhuizen in de omgeving en natuurlijk alle overige bestemmingen in en buiten de stad. Bekijk onze tarieven hier.

Taxi naar Harderwijk

Wilt u een taxi naar Harderwijk, bijvoorbeeld om familie te bezoeken, te shoppen, naar het Dolfinarium of een zakelijke afspraak ? Wat uw wensen ook zijn, onze representatieve chauffeurs staan graag voor u klaar en zorgen er met hun schone wagen voor dat u comfortabel af kunt reizen naar uw bestemming. Onze chauffeurs beschikken stuk voor stuk over meer dan 10 jaar ervaring, waardoor ze de route als geen ander voor u kunnen uitstippelen en u snel en comfortabel op uw bestemming aan zal komen.

Luchthavenservice

Wilt u vanuit Harderwijk en omgeving een taxi naar de luchthaven? Laat u op een ontspannen wijze naar Schiphol of een andere luchthaven brengen. Wilt u vanaf het vliegveld direct door naar uw volgende afspraak, of ontspannen naar huis rijden en zelf geen omkijken hebben naar uw auto of het openbaar vervoer? Wat uw wensen ook zijn, wij zijn u graag van dienst.

Call Now Button