Over Taxi Service Harderwijk

Taxi Service Harderwijk heeft een team dat bestaat uit chauffeurs die ruimschoots hun sporen hebben verdiend in de taxi branche en met veel klanten een persoonlijke band hebben opgebouwd. Voor ons zijn representativiteit, beschikbaarheid en service de speerpunten van ons bedrijf.

Zoekt u naar een betrouwbare taxi in Harderwijk, waar u op een comfortabele manier gebruik van kunt maken? Wij hebben een uitgebreide ervaring met het vervoer in de stad, maar kunnen u tevens naar de luchthaven brengen of u afzetten bij een ziekenhuis of zorginstelling, waar dan ook.

Taxi Service Harderwijk staat voor een betrouwbare dienstverlening, waar u 24 uur per dag gebruik van kunt maken. Wilt u midden in de nacht per taxi naar huis, of heeft u binnenkort een belangrijke afspraak staan? We zijn u in beide gevallen graag van dienst.

Ervaren chauffeurs

We maken binnen onze organisatie uitsluitend gebruik van ervaren chauffeurs, waardoor u er zeker van kunt zijn dat zij over de juiste stratenkennis beschikken binnen Harderwijk en omstreken. Zij brengen u op een vlotte en comfortabele manier naar uw bestemming. Onze chauffeurs spreken allemaal uitstekend Nederlands, Engels en hebben veelal een luisterend oor en een dienstverlenende instelling.

Tenslotte trachten wij als Taxi Service Harderwijk altijd duidelijk te zijn over de eventuele wachttijden, waardoor u niet voor verrassingen komt te staan.

Heeft u evengoed negatieve ervaringen? Schroom dan niet om even contact met ons op te nemen.

Representatieve voertuigen

We maken als organisatie in Harderwijk uitsluitend gebruik van jonge representatieve voertuigen. We zorgen ervoor dat u in kunt stappen in een schone, rookvrije auto, waarin u meer dan voldoende been- en kofferruimte heeft. Is de temperatuur niet naar wens, of wilt u de radio iets harder? Zeg het gerust tegen de chauffeur, zij zorgen voor een aangename rit naar uw bestemming.

Tarieven

Wij hanteren voordelige tarieven in Harderwijk. Dit heeft er mee te maken dat wij taxivervoer voor u toegankelijk willen houden. U kunt op onze tarieven pagina terecht voor informatie over de kosten per rit. Voor specifieke vragen of offertes voor zakelijk vervoer kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Call Now Button