Straattaxi Harderwijk en omgeving

Wilt u een taxi bestellen in Harderwijk, Zeewolde, Ermelo, Hierden Putten of omliggende dorpen? Bel ons op nummer 06 11155444 of stuur een e-mail naar om een offerte aan te vragen.

Taxi Service Harderwijk heeft als vaste standplaats het NS station in Harderwijk. U kunt ons eenvoudig herkennen aan onze zilverkleurige auto’s met blauwe dakborden.

Wanneer u met de trein of bus aankomt in Harderwijk en u er zeker van wilt zijn dat één van onze chauffeurs op u staat te wachten? Bel ons dan van tevoren op telefoonnummer 06 11155444.

Wij rijden dagelijks in de omgeving van Harderwijk, bijvoorbeeld naar het treinstation, maar ook naar het vliegveld, zorginstellingen, ziekenhuizen in de omgeving en natuurlijk alle overige bestemmingen in en buiten de stad.

Taxi bestellen in Harderwijk

Wilt u een taxi naar Harderwijk, bijvoorbeeld om familie te bezoeken, te shoppen, naar het Dolfinarium of een zakelijke afspraak ? Wat uw wensen ook zijn, onze representatieve chauffeurs staan graag voor u klaar en zorgen er met hun schone wagen voor dat u comfortabel af kunt reizen naar uw bestemming. Onze chauffeurs beschikken stuk voor stuk over meer dan 10 jaar ervaring, waardoor ze de route als geen ander voor u kunnen uitstippelen en u snel en comfortabel op uw bestemming aan zal komen.

Luchthavenservice

Wilt u vanaf Harderwijk naar de luchthaven Schiphol, of één van de andere luchthavens in Europa? Taxi Service Harderwijk hanteert zeer scherpe tarieven, waardoor u snel en uitgerust op het vliegveld aankomt. Bespreek de mogelijkheden met onze centrale door te bellen met 06 11155444.

Taxi Service Harderwijk kan u ook ophalen na uw vakantie of zakenreis. Laat ons telefonisch weten wanneer u aankomt op de luchthaven en geef daarbij uw vluchtnummer door, dan zorgen wij er voor dat een chauffeur op tijd bij de aankomsthal staat te wachten. Wij helpen u graag bij het inladen van uw bagage en rijden u ontspannen terug naar Harderwijk of omliggende plaatsen.

Call Now Button